ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

by Taekwondo Club
~1 minute
ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ TUL ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!!!

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟ TUL ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ (την επομενη ζωνη απο αυτη που κατεχει) . ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. 

ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ TUL ΣΤΟ ΠΑΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΑΝΑ 6 ΚΙΝΗΣΕΙΣ. 6 ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. 

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ TUL. 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ. Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ... ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!